Om Jørn Holm

Jeg har over 25 års erfaring med lyd, lys og scene, helt fra den spede ungdomsalder hvor interessen for dette startet. I flere år reiste jeg rundt som lydtekniker i det ganske land, før man etterhvert fant ut at det var på tide å roe ned reisingen. Nå til dags jobber jeg på Halti kulturscene/Nordreisa kino som driftstekniker på “dagtid” og driver med foto, video, markedsføring og alt mulig annet resten av tiden.

Fotointeressen startet når man skaffet seg sin første speilrefleks kamera i 2008 og siden har man holdt på – mest på hobbybasis. I dag leveres dette profesjonelt og besitter utstyr av høy kvalitet for å takle mange slags oppdrag.

Har også levert grafiske tjenester i en årrekke, mye innen underholdningsbransjen – både til lokale og nasjonale artister/turnéer. Men har levert materiell både innen- og utenbygds til alt fra store kjøpesenter og kjedehotell til private.

Man har vært involvert i mye spennende gjennom årenes løp og har erfaringer fra mange forskjellige bransjer. Ta gjerne kontakt hvis du har et prosjekt som jeg kan bistå med.

Kontakt Jørn Holm:

Tlf: 99 00 45 14

post@overbegeistra.com

Org. nr: 990 468 338 MVA